Inschrijving Festival 2022

 

Oldtimer Festival Huizen

zaterdag 2 juli 2022

Beste Oldtimerliefhebber,

Met veel plezier kondigen wij aan dat het tiende Oldtimer Festival Huizen zal plaatsvinden op zaterdag 2 juli 2022, in en rond de Krachtcentrale aan de Havenstraat in Huizen.

We hopen het succes van 2019 op zijn minst te evenaren. In totaal waren er rond de 400 old- en youngtimers (automobielen, vrachtwagens, bussen, tractoren, motorfietsen en brommers) op het festivalterrein en het aantal bezoekers overtrof die van de vorige editie!

De inschrijving voor deelname is helaas nu gesloten. Het maximum aantal inschrijvingen is bereikt.
Wel kun je aanmelden voor een plaatsje op de wachtlijst, door onderstaand formulier in te vullen.


De collectie
De organisatie streeft ernaar om een zo groot mogelijke verscheidenheid van voertuigen aan het publiek te tonen. Daarom zal – zo nodig – bij een te groot aanbod van één merk of type een maximum worden ingesteld.

Er is dit jaar plaats voor 200 personenauto’s en 75 motoren/scooters en bromfietsen. Voertuigen tot het bouwjaar 1940 de PreWarCars, krijgen dit jaar extra aandacht. Leden van de Dutch Vintage Sports Car Club zijn hiervoor uitgenodigd.

Kosten van deelname
De inschrijfkosten voor een auto bedragen € 30,00 per voertuig (met chauffeur en bijrijder) Tweewielers kunnen deelnemen voor € 8,00.
Bij de inschrijfbevestiging ontvang je informatie over de betaalwijze.

Daarvoor krijg je:
* Koffie of thee bij ontvangst in de ochtend.
* Een rallyschild.
* Roadbook.
* De Spietentocht van rond 45 kilometer in en rond de Gooi en Vechtstreek. In verband met de hoge energieprijzen is de afstand teruggebracht naar ongeveer 45 km zonder pauzeplaats.
* De ‘DNA voertuigkaart’ met daarop de door jou opgegeven informatie over je voertuig.

 

De inschrijving sluit bij het bereiken van het maximumaantal voertuigen en is pas definitief als het inschrijfgeld binnen is en je een bevestiging van deelname hebt ontvangen.

Privacy
Wij vinden privacy en de bescherming van je persoonsgegevens erg belangrijk.
Zie voor hoe wij omgaan met je gegevens ook onze Privacyverklaring.

Door het invullen van het aanmeldingsformulier geef je aan akkoord te gaan met deelnamevoorwaarden. (Zie onderaan deze pagina voor een link daarnaartoe).

Geen lunchpakketten
Er zijn voldoende gelegenheden om te lunchen onderweg, rond de Krachtcentrale of bij de Foodtrucks op het festivalterrein.

Meer informatie:
Medio juni ontvang je meer informatie over de dag, invulling van het programma en de aanrijdtijden en route.

Voorwaarden voor deelname
Inschrijving is mogelijk met voertuigen met een bouwjaar van 1992 of eerder. Personenauto’s, kleine vrachtauto’s (tot 3000 kilo) scooters, motoren en bromfietsen kunnen inschrijven via het inschrijfformulier.

Tinus Vet zal met zijn Oldtimergroep van voertuigen, oldtimer tractoren en vrachtauto’s ook weer aan ons festival meedoen. Er is een beperkte mogelijkheid voor het inschrijven van Oldtimer tractoren en vrachtauto’s. De inschrijving van deze voertuigen wordt gecoördineerd door Tinus Vet. Hij is bereikbaar via e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of telefonisch op nummer 035-6931154.

Afwijkende voertuigen, die bijvoorbeeld niet voldoen aan het leeftijdscriterium, kunnen na beoordeling van de organisatie worden toegestaan.

Eventuele specifieke kenmerken van het voertuig (historie, bijzondere feiten, verhalen) kun je vermelden op het inschrijfformulier (onder meer voor vermelding op de DNA-voertuigkaart).

Hier lees je meer voorwaarden voor deelname.

Klik hier voor het inschrijfformulier. Inschrijven alleen mogelijk voor plaatsing op de wachtlijst.

Klik hier voor onze privacyverklaring.

Evenementenregeling belastingdienst
Het Oldtimer Festival Huizen valt onder de evenementenregeling van de Belastingdienst.
Meer informatie: Evenementenregeling Belastingdienst.