Inschrijving 2019

Meld je nu aan voor deelname aan het Oldtimer Festival Huizen

Beste Oldtimerliefhebber,

Met veel plezier kondigen wij aan dat het negende Oldtimer Festival Huizen zal plaatsvinden op zaterdag 7 september 2019, in en rond het fraaie en unieke decor van het Nautisch Kwartier van Huizen.

De collectie
De organisatie streeft ernaar om een zo groot mogelijke verscheidenheid van voertuigen aan het publiek te tonen. Daarom zal – zo nodig – bij een te groot aanbod van één merk of type een maximum worden ingesteld.

Er is dit jaar plaats voor 225 personenauto’s en 75 motoren/scooters en bromfietsen. Voertuigen tot het bouwjaar 1940 de PreWarCars, krijgen dit jaar extra aandacht.  Leden van de Dutch Vintage Sports Car Club zijn hiervoor uitgenodigd.

Kosten van deelname
De inschrijfkosten voor een auto bedragen € 25,00 per voertuig (met chauffeur en bijrijder) Tweewielers kunnen deelnemen voor € 8,00.
Bij de inschrijfbevestiging ontvang je informatie over de betaalwijze.

Daarvoor krijg je:
* Koffie of thee bij ontvangst in de ochtend en op de pauzeplaats in de toertocht.
* Een rallyschild.
* Roadbook.
* De Spietentocht van rond 65 kilometer in en rond de Gooi en Vechtstreek.
* De ‘DNA voertuigkaart’ met daarop de door jou opgegeven informatie over je voertuig.


De inschrijving sluit bij het bereiken van het maximumaantal voertuigen en is pas definitief als het inschrijfgeld binnen is en je een bevestiging van deelname hebt ontvangen.

Privacy
Wij vinden privacy en de bescherming van je persoonsgegevens erg belangrijk.
Zie voor hoe wij omgaan met je gegevens ook onze Privacyverklaring hieronder.

Geen lunchpakketten
Er zijn voldoende gelegenheden om te lunchen onderweg of tijdens de pauzeplaats. Daarom is dit jaar afgezien van het aanbieden van lunchpakketten.
 
Meer informatie:
Medio augustus ontvang je meer informatie over de dag, invulling van het programma en de aanrijdtijden.  

Voorwaarden voor deelname
Inschrijving is mogelijk met voertuigen met een bouwjaar van 1989 of eerder. Personenauto’s, kleine vrachtauto’s (tot 3000 kilo) scooters, motoren en bromfietsen kunnen inschrijven via het inschrijfformulier.

Tinus Vet zal met zijn Oldtimergroep van voertuigen, oldtimer tractoren en vrachtauto’s ook weer aan ons festival meedoen. Er is een beperkte mogelijkheid voor het inschrijven van Oldtimer tractoren en vrachtauto’s. De inschrijving van deze voertuigen wordt gecoördineerd door Tinus Vet. Hij is bereikbaar via e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of telefonisch op nummer 035-6931154.

Afwijkende voertuigen, die bijvoorbeeld niet voldoen aan het leeftijdscriterium, kunnen na beoordeling van de organisatie worden toegestaan.

Eventuele specifieke kenmerken van het voertuig (historie, bijzondere feiten, verhalen) kun je vermelden op het inschrijfformulier (onder meer voor vermelding op de DNA-voertuigkaart).

Hier lees je meer Voorwaarden voor deelname.

Klik hier voor onze Privacyverklaring.

Klik hier voor het Inschrijfformulier.

Evenementenregeling belastingdienst
Het Oldtimer Festival Huizen valt onder de evenementenregeling van de Belastingdienst.
Meer informatie: Evenementenregeling Belastingdienst.