Festival 2019

Met plezier en trots kijken wij terug op het zeer geslaagde Oldtimer Festival Huizen  2018. Het negende festival zal plaatsvinden op  zaterdag 7 september 2019. Uiteraard in en rond het fraaie en unieke decor van het Nautisch Kwartier van Huizen.

Oldtimers van 30 jaar en ouder, kleine vrachtwagens, vrachtauto’s, tractoren, scooters, motoren en bromfietsen zijn van harte welkom. Ook dit jaar zal de Dutch Vintage Sport Cars Club met een aantal PreWarCars  van de partij zijn.

Deze editie van het Oldtimer Festival wordt gecombineerd met de Open dag van de Brandweer Huizen. Naast oldtimer brandweerwagens, waaronder de Latyl uit 1927 en een stoomspuit, zullen er demonstraties zijn van  de huidige brandweer hulpmiddelen.

Er kunnen, los van de speciale presentaties, maximaal 225 oldtimerauto’s en 75 oldtimer-tweewielers worden ingeschreven.
Voor de oldtimer auto’s en bromfietsen  wordt een  toertocht in de omgeving van Huizen uitgezet.

Ook zal er dit jaar een-Brocante-Lifestylemarkt opgesteld staan in de Havenstraat naar het festivalterrein.

Je privacy en persoonlijk identificeerbare informatie wordt beschermd. Daartoe is een Privacyverklaring opgesteld, conform de eisen die de Algemene Verordening  Gegevensverwerking (AVG) stelt.

De inschrijving voor deelname is geopend.