Oldtimers Huizen

Welkom

Leuk dat je de website van de stichting Oldtimers Huizen bezoekt!

De Stichting Oldtimers Huizen zet zich vol enthousiasme met het behoud en presentatie van het mobiel erfgoed in Huizen en omgeving. Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft mobiel erfgoed erkend in de Erfgoedwet.  

Door de het organiseren van het Oldtimer Festival Huizen dragen wij ons steentje bij aan de presentatie van historische auto’s, vrachtauto’s, tractoren,  motoren en bromfietsen. Er wordt informatie gegeven over de technische ontwikkelingen van het mobiel historisch erfgoed, maar er is ook aandacht voor duurzaamheid en op alternatieve energie aangedreven voertuigen.

Het Oldtimer Festival Huizen vindt jaarlijks op de 1e zaterdag van september plaats  in en rond het fraaie en unieke decor van het Nautisch Kwartier Huizen.

Zoals eerder al is bekendgemaakt wordt het Oldtimer Festival Huizen 2021 verplaatst naar zaterdag 3 september 2022. We willen van de jubileum editie een mooi feest maken

Zet deze datum s.v.p, alvast in je agenda..

Om je alvast in de stemming te brengen hebben wij de “de Spietentocht” 2014 nagelopen en deze iets aangepast. Deze is via Spietentocht 2021 te downloaden.

Een toertocht die je zelf kunt rijden en waarbij je kunt genieten van al het moois in Gooi en Vechtstreek.

Wij wensen jullie nog een fantastische zomer toe.

Veel plezier en tot 3 september 2022.

    Bezoek ons ook op Facebook